Anna Gránová | 23. 08. 2015

Svatební manikúra a pedikúra formou CND Shellac

Dobrý den, čeká mě svatba a ráda bych tuto příležitost využila k absolvování kvalitní manikúry a pedikúry formou CND Shellac. Nikdy jsem však na podobné proceduře nebyla. Mohu se tedy zeptat, co všechno svatební manikúra a pedikúra obnáší, jak dlouho trvá a případně jak dlouho před svatbou je nejvhodnější čas na návštěvu? Zároveň prosím o přibližnou cenu, v ceníku jsem si sice obě položky našla, ale nevím, zda obnáší jen nanesení laku nebo i celou proceduru. Předem děkuji za odpověď.

Odpovědi

1 komentář u “Svatební manikúra a pedikúra formou CND Shellac

  1. Dominika Dušková, manažerka | 24.8.2015, 10:54

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Na svatbu je určitě vhodné nechat si nehty nalakovat CND Shellacem, vydrží mnohem déle než klasický lak a žádná nevěsta nechce ve svatební den řešit oloupané kraje nehtů atp. Manikúra trvá i s lakováním 1 hodinu a obnáší úpravu nehtů, úpravu kůžičky, poté je možné nehty nalakovat CND Shellacem. U pedikúry se opět zaměřujeme na úpravu nehtů, nehtové kůžičky, odstranění ztvrdlé kůže na patách a ostatních částech chodidel. Opět následuje lakování nehtů. Tato služba včetně lakování zabere 1,5 hodiny. Služby doporučujeme absolvovat 3-4 dny před svatbou.

    Ceny jsou v ceníku uvedeny v sekci svatební manikúra a pedikúra. Zde je i uvedeno, zda se jedná o službu i s lakováním nebo s CND shellacem. Rozmezí cen je uvedeno z toho důvodu, že můžeme nehty lakovat jednobarevně,  zdobit (pro tuto příležitost doporučuji decentní zdobení na jednom až dvou nehtech) nebo můžeme aplikovat francouzskou manikúru.

    S pozdravem Dominika Dušková, manažerka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *