Nejčastější dotazy klientů, jak pečovat o prodloužené řasy

01. 10. 2012 | Autor: Veronika Kleinerová
Prodlužování řas metodou řasa na řasu

Osobně jsem se s prodlužováním řas metodou řasa na řasu seznámila asi v roce 2007, tedy těsně po „vpádu“ do ČR :-) Krátce na to jsem začala v oboru i podnikat a k mé nejoblíbenější náplni práce patřilo právě prodlužování řas.

Klientky totiž ocení výsledek a to, že si nemusí řasy líčit, cítí se pořád upravené a po ránu neběží do koupelny, aby jejich oči měly alespoň nějaký výraz.

Je pár otázek, které jsou nám i dnes kladeny, kdy už osobně řasy neprodlužuji, ale stále se snažím o to, abychom držely vysoký standard odvedené práce a klientky pořád odcházely s nadšením.

S jakou značkou pracujeme

K těmto otázkám často patří, s jakou značkou pracujeme. Odpověď je jednoduchá. Našim dodavatelem je Magic Lashes pro výbornou úroveň nabízených produktů, široký výběr řas i ostatního zboží pro aplikaci prodloužených řas a dodavatelská spolehlivost.

Jak pečovat o prodloužené řasy

Další otázkou bývá, jak o řasy pečovat. Žádná výjimečná péče není až tak potřeba, kromě návštěvy našich salonů 1x do měsíce, vyhnutí se mastným složkám, např. při odlíčení, a já i doporučuji zakoupit speciální vlhčené tampony.

Občas se klientky bojí, jestli není procedura nepříjemná, protože mají oči i oční okolí velmi citlivé, a pokud je někdo jiný než ona sama líčí, nedokážou neslzet apod. V případě aplikace prodloužení řas odpadá ale i tento problém, protože klientka má oči po dobu prodloužení zavřené a naopak je to pro ně většinou relax po práci, kdy si ve většině případů i lehce zdřímnou :-)

Svědí vás po doplnění řas víčka?

V nynější době slýchávám otázku novou a ta zní, po doplnění řas mě svědí víčka, čím to je? V tomto případě se může jednat o alergii, která přichází, když je člověk lehce oslabený. Potom může přijít i zmíněná alergie na lepidlo, které se při prodloužení řas aplikuje. Díky novinkám a velkému výběru u Magic Lashes není ani tento případ problém. Existují totiž jemnější lepidla a taktéž je novinkou lepidlo na citlivé oči, kdy jsou ale přesto spoje pevné a zároveň pružné.

Další informace najdete v našem článku Péče o prodloužené řasy na webu Magic Lashes

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *