Osobní zkušenosti s chemickým peelingem

30. 09. 2012 | Autor: Veronika Kleinerová
Chemický peeling Gerard's

Opět je tu podzim a já se rozhodla dělat něco se svoji pletí, protože místo toho, aby po létě byla krásná, vypadá víc než nehezky. Povadlá, zanícená, bez špetky energie, života a jiskry. Takže jak bych si asi poradila?

Skalpel a jehly zatím pro mě nejsou v kurzu, tak jsem sáhla po osvědčené kosmetice Gerard’s. A co je v tomto období nejlepší? No přece chemický peeling. Naplánovala jsem si kúru o 9 ošetřeních v průběhu 3 týdnů. Ale co se stalo…

Už po první aplikaci jsem byla překvapená, jak chemický peeling účinkuje! Moje pleť najednou jakoby ožila. Proto jsem začala opravdu poctivě chodit a po 14 dnech, tedy 6 ošetřeních jsem nadšená! Pleť se sice malinko olupuje, ale když se nakrémuji a dám trošku make-upu, nic není vidět. A navíc i kdyby ano, výsledek je neskutečný!

Mám opravdu pleť jako snad nikdy v životě. Dokonce i kamarádi, tedy nevšímaví muži :-), mi chválí, že mám krásnou pleť a že jsem nějaká „rozzářená“. A přísahám, nový muž v tom není :-)

Komentáře

2 komentáře u “Osobní zkušenosti s chemickým peelingem

  1. Kristýna | 4.3.2015, 00:27

    Dobrý den,

     

    chtěla bych u Vás v salonu podstoupit chemický peeling, nástřik a prodloužení řas. V jakém pořadí a po jaké době doporučujete procedury?

     

    Děkuji

     

    Kristýna

  2. Dolce Diva | 4.3.2015, 12:28

    Dobrý den Kristýno,

    děkujeme za Váš zájem o naše poskytované služby. Doporučila bych nejdříve aplikovat chemický peeling, který slouží k omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Pozitivně působí na mastnou pokožku. Následně při prvním ošetření ( pokud máte citlivější pleť ) je vhodné počkat min týden a poté se můžete objednat současně na řasy a opalovací nástřik. U nástřiku je nutné před aplikací provést peeling celého těla, v ten den je vhodné mít tmavé oblečení, jelikož vrstva, která se po nástřiku ještě 8 hodin vstřebává, světlé prádlo by se mohlo zašpinit. Pokud by jste měla zájem můžete se objednat na tel. čísle  775568666. Budeme se těšit na Vaší návštěvu.

    Děkuji

    Ivana Baudischová – recepční

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *