Jak jsme do salónu pořídily ultrazvukovou špachtli

30. 08. 2012 | Autor: Veronika Kleinerová
Ultrazvuková špachtle

Paní kosmetička, která nyní pracuje na pobočce Prahy 5 v našem salonu krásy Dolce Diva, na mě již hodně dlouhou dobu apeluje, ať jsme „moderní“. Tím nemá na mysli styl salonu sklo, ocel, MTV kanál na plazmě a znuděná recepční posílající SMS svým nápadníkům :-) Má na mysli modernější vybavení našich provozoven.

Tak jsem na ni jednou dala. Objednala jsem ultrazvukovou špachtli na obě pobočky, kterou chválila do nebes. Bohužel ta nedorazila ani po 2 měsících. Řekla jsem si: „Asi osud“ :-) Přes své vlastní přetrvávající problémy s pletí, která je mastnější, má tendence k ucpaným pórům, už ji není 20 let a hlavně si dělá, co chce, jsem ale musela „svůj“ problém nějak řešit.

Začala jsem číst hodně diskuzí, projela možnosti mé záchrany, až jsem došla k závěru: potřebuji ultrazvukovou špachtli. Vrátila jsem se právě od moře, kdy by pleť měla být čistá, jemně do zlata opálená a vypadající zdravě. Bohužel byla na povrchu vysušená, ale zároveň s ucpanými póry a vypadala všelijak, jen ne zdravě.

Tentokrát objednaná špachtle dorazila za 2 dny. Hned jsme zázrak vybalily, kosmetička na Praze 5 začala okamžitě se špachtlí „rejdit“ na každé klientce a já se dostala na řadu téměř jako poslední – AVŠAK! Z výsledku jsem byla upřímně řečeno nadšená.

Celá věc probíhala asi hodinku a půl. Bylo mi naneseno změkčovadlo, aby byl lepší přístup díky otevřenějším pórům. Potom „to“ přišlo. Příliš velký dojem na mě sice neudělal zvuk, který špachtle vydává, ale čištění vůbec nebolelo. Neodolala jsem a vzala si během procedury zrcátko. Vážené dámy a možná i pánové, bylo to neuvěřitelné! :-) Pleť se nádherně čistila, jediná, byť ta nejmenší potvůrka na pleti neměla šanci.

Po vyčištění pleti, které u mě vždy trvá mnohem déle, než je zvykem – cca ¾ hodiny, jsem vůbec nebyla červená. Janinka mi aplikovala masku na zklidnění a zároveň dočištění pleti. Po 20 minutách mi masku sundala a ultrazvukem zapracovala sérum od kosmetické firmy Gerard’s, které díky špachtli dokázalo ještě větší zázraky než obvykle. Po celkové kosmetice byla moje pleť vysloveně zářivá a já byla nadšená.

Na velké poradě mi Janinka nadšeně sdělovala, že klientky si nemůžou špachtli vynachválit, ale ještě lepší by bylo… Raději jsem to zapomněla, ale koncem roku 2012 zapřemýšlím, jestli bychom nepotřebovali, hlavně já :-), opět nějakou moderní novinku.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *