Brazilský keratin, který se nechává působit jen pár hodin

07. 09. 2012 | Autor: Veronika Kleinerová
Brazilský keratin BK Argan 24 Beauty

Pravidelně chodívám na brazilský keratin, se kterým mám opravdu neuvěřitelné zkušenosti, co se vlasů týká. Pokud tuto úžasnou věc ještě neznáte a máte delší vlasy než na ramena, o hodně jste přišly. Jde o tu nejsilnější regeneraci, jaká vůbec existuje.

Brazilský keratin proniká hluboko do vlasů, ty se přestávají lámat a mně osobně právě díky brazilskému keratinu vlasy narostly o 10 cm. Jsem totiž z těch, kdo si vlasy žehlí, často je nosí stočené do „drdůlku“ a moc nedá zábalům. Proto stálé ulamování vlasů, kdy mi melír odrůstal u hlavy sice každé 2 – 3 týdny, ale délka ne a ne narůst.  Brazilský keratin je tedy skvělá věc, ale …

Horor 3 dny nemytých vlasů, kdy si je nemůžete dát ani za ucho, když cokoliv děláte, visí vám kolem obličeje mastné provázky, tedy v mém případě, hrůza! Ovšem konečně to někdo naprosto úžasný vymyslel do nejmenších detailů, protože jsme objednaly novinku, a to brazilský keratin BK 24.

Jak už číslo samo napovídá, jedná se o brazilský keratin, který se ve vlasech nechává max. 24 hod v případě hodně tvrdých vlasů. Já jej měla jen 12 hodin, a pokud bych měla vlasy ještě jemnější, stačí 15 minut a vlasy se dají ihned po aplikaci umýt a vyfoukat. Výsledek? Já jsem nadšená, naše kadeřnice už tak moc ne.

Ne snad proto, že by ji vadilo otravovat se s majitelkou 4 hodiny při aplikaci keratinu, což určitě bude taky samozřejmě důvodem :-), ale hlavně proto, že ona vidí ten třídenní keratin jako silnější a více vyživující.

Já zcela upřímně říkám, že vlasy teď už nemusím žehlit ani natahovat. Stačí si je umýt speciální keratinovou řadou: šampon a péče, a poté vlasy nechat buď uschnout nebo jen vysušit fénem stylem „každý vlas jinam“. Ale i přesto se mi vlasy po dofoukání zklidní, jsou rovné, lesklé a já osobně mám pocit, jako bych neměla nic na hlavě, jak jsou vlasy lehké.

Brazilský keratin BK Argan 24 doporučuji!

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *