Denisa | 15. 11. 2015

Zničené gumové vlasy

Dobrý den, mám takový problém. Kdysi jsem udělala chybu a několikrát jsem si barvila vlasy, až se mi zničily. Takže jsem ostříhala cca 30 cm. Ale i když je to více jak půl roku zpět, tak stále mám vlasy zničené, i když se nebarvím. Vlasy vypadají v pořádku, mám přírodní tmavě hnědou. Ale asi kvůli té zničenosti mám vlasy (jako by melír) na jedné straně světle hnědé. A když si vlasy umývám, tak ty světle hnědé vlasy se stanou takové gumové. Ten vlas se jako guma natáhne a bez jakékoliv síly se třeba v polovině urve. Už jsem z toho zoufalá. Co mám dělat?

Odpovědi

3 komentáře u “Zničené gumové vlasy

  1. Andrea Žouželková, recepční | 15.11.2015, 10:45

    Dobrý den Deniso,

    děkujeme za Váš dotaz. Pro Vaše poškozené vlasy bych Vám doporučila maximální regeneraci vlasů brazilským keratinem. Brazilský keratin obnovuje vitalitu a zpevňuje vnější i vnitřní strukturu vlasu. Dodá vlasům lesk, hladkost a zdravý vzhled. Keratin je protein, který je hlavní součástí kůže, vlasů a nehtů. Platí, čím je vlas narušenější, tím hlouběji brazilský keratin proniká.

    S pozdravem Andrea Žouželková, recepční

  2. Spálené a gumové vlasy | 11.5.2020, 20:40

    Dobrý den mám takový problém… Bavila jsem si vlasy na blond ombre ale nejdřív odbarvovačem… Jenže když jsem je umyla tak jsem ty vlasy měla delší a nešli mi rozčesat… Byly strašně gumový šli natahovat a to i když jsem ustřihla cca 30cm..nevim co dělat bojím se že mi vlasy vypadají..

  3. Eva | 23.2.2021, 14:11

    Dobrý den mám takový problém mám řitky vlasy chtěla jsem se s černé barvy zbavit tak jsem použila dva zesvětlovače ten mám vlasy moc zničené mám je guvove po umiti vlasů mi padají moc se bojim od přírody mám řitky vlasy prosím o radu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *