Monika | 09. 06. 2014

Změna image a stres

Dobrý den, nerada urším, ale chtěla jsem se zeptat – už dlouho přemýšlím o změně image, ale pořád jsem nenašla odvahu a odborného a zkušeného poradce, který opravdu poradí s cílem ke spokojenosti klienta. Zatím jsem narazila na takové, co spíše jen berou finance za nic. Chtěla bych poradit s líčením. Sice jsem se nikdy moc nelíčila, neb jsem po otci opálená, takže jsem vidět už dost :D Mám svou kadeřnici, která mne stříhá a dává blond melír. Ale láká mě ta možnost totální změny, abych i já viděla, co ke mně sedí a co naopak nedělat. Navíc mám velký problém v tom, že neumím odpočívat, jsem v neustálem pracovním stresu v Praze a Berlíně, kde se snažím založit svůj business. Pokud byste byli schopni i poradit, jak se uvolnit, nebýt v napětí, velmi by mi to pomohlo. Je mi sice 28, ale nechci se hned zhuntovat a pak na stará kolena litovat, že jsem nic nevyzkoušela. Mohu vás poprosit o rady? Děkuji mnohokrát

Odpovědi

2 komentáře u “Změna image a stres

  1. Veronika Kleinerová | 10.6.2014, 09:03

    Dobrý den,

    z toho, co píšete, trošku cítím, že by změna měla vycházet z Vašeho nitra… prostě přímo z Vás. Samozřejmě Vám můžeme poradit s celkovou image a velmi rádi. Pokud máte snědou pleť, vypadají obvykle lépe tmavší vlasy, maximálně s jemnými melíry, ale opět hnědými, jen třeba o pár odstínů světlejšími, než je celková barva vlasů. Nebo potom ombré, kdy se zesvětlují konce, a poté se buď nechají skoro do blond, nebo se opět tónují.
    To, že máte snědší pleť neznamená, že byste se nemohla líčit. Stačí opět vše přizpůsobit přirozenosti a Vašemu barevnému typu.
    Jako první bych doporučila barvovou typologii s ukázkou triků líčení pro Váš typ, kterou by Vám provedla některá z našich kosmetiček. Poté byste pokračovala ke kadeřnici, která by navázala na již určený typ.

    Co Vám ale já osobně doporučuji, je opravdu naučit se odpočívat. Já sama jsem s tím měla velké potíže, protože dvě pobočky salonů a 11 zaměstnanců mě dost vyčerpávalo. Pracovala jsem u počítače i večery, víkendy… zkrátka pořád. Je velmi důležité, udělat si úplně volné dva dny v týdnu, kdy se systematicky budete snažit nemyslet na práci a budete dělat to, co Vás samotnou dělá opravdu šťastnou. Ideální je, najít si nějakou fyzickou i psychickou aktivitu pro takové dny. A pokud člověk cítí únavu, prostě se jí v tyto dny oddat a jen odpočívat. Hodně spát, dojít si na masáž, opalovat a nic neřešit.
    Případně bych doporučila i popovídání s psychologem nebo psycholožkou, kteří Vás nasměrují, jak na to. Jak se vyrovnat s tlakem v práci, jak umět vypnout atd.

    Doufám, že jsem Vám alespoň trochu pomohla :) Každopádně doporučuji, změnit způsob života. Stres je největší nepřítel lidí, a když se podíváte na nejšťastnější lidi, vždy jsou to ti, kteří si umí užívat života a odpočívat ;)

    Mějte se krásně a budeme se těšit na Vaši případnou návštěvu v salonu. Objednat se můžete na čísle: 775 568 666

    S pozdravem

    Kleinerová

  2. Libuše | 26.3.2022, 12:04

     

    Mě na změnu image a celkové zlepšení psychické nálady pomohla vilkakora, kterou jsem si objednala na https://eshop.guaranaplus.cz/vilkakora. A proč to píšu? No protože bych chtěla abychom my ženy držely při sobě a když se některé něco stane, tak si vzájemně poradíme. To víte, dnes to není jednoduché se starat o svoje tělo. Všude jsou samí podvodníci, však to znáte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *