Mirka | 21. 09. 2015

Zásadní změna barvy vlasů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli provádíte velké změny barvy vlasů? V mém případě by šlo z tmavší hnědé na kaštanovou červenou? Jaký by byl postup? Kadeřnice mi doteď barvila vlasy jen tak, že měly červený odlesk, do velkých změn se jí moc nechce :-) Děkuji za odpověď

 

Odpovědi

4 komentáře u “Zásadní změna barvy vlasů

  1. Dominika Dušková, manažerka | 23.9.2015, 14:01

    Dobrý den Mirko,

    děkujeme za Váš dotaz. Velkých barevných změn se rozhodně nebojíme. Bohužel ve Vašem případě je pro nás důležité znát odstín Vašich vlasů v současné době a barvu, kterou byste chtěla ve výsledku mít. Bez těchto informací Vám nemohu říci, jestli by stačilo vlasy přebarvit, nebo bychom musely vlasy nejdříve zesvětlit speciálním zesvětlovačem, který je k vlasům šetrný, a odbarvování je rychlejší než za pomoci klasického melíru v kombinaci se silným oxidantem. Proto bych Vám ráda nabídla konzultaci v našem salonu, kde Vám naše kadeřnice po shlédnutí barvy vlasů a jejich kvality a vybrání barvy přesný postup řekne. Na konzultaci se můžete objednat přímo zde na našich stránkách nebo na telefonním čísle: 775 568 666.

    S pozdravem Dominika Dušková, manažerka

  2. Petra dobrozemska | 2.10.2015, 12:01

    Dobry den chtela jsem se zeptat ma vlasy tmave hnede a chtela bych platinovy melir jestli to pujde? Uz jsem se ptala kadernice ale ta rikala ze mi to nechytne nebo ze mi ty praminky muzou upadnout

  3. Petra Lewerenz | 19.10.2015, 09:02

    Dobrý den,barvím si vlasy tmavě hnědou barvou,chytá mi skoro až na černou a chtěla bych změnit celkově na světle hnědou.Slyšela jsem o postupném odbarvování které je šetrné k vlasům.Provádíte tuto techniku?Děkuji a hezký den.

  4. Dominika Dušková, manažerka | 20.10.2015, 15:42

    Dobrý den,
    děkujeme za vaše dotazy. U barev z drogerie je tento problém velmi častý a to z toho důvodu, že hnědá barva se zapouští hluboko do vlasů a nevymývá se, tudíž, když vlasy přebarvujete v celé délce, ač světle hnědou, dochází k vrstvení a tmavnutí barvy. Rozhodně nedoporučuji vlasy zesvětlovat doma, mohlo by dojít k upálení vlasů a nevratnému poškození. 
    Zesvětlování vlasů provádíme metodou postupného zesvětlování či melírování.
    Je velice těžké říci v jakém odstínu vám melír chytne bez jakéhokoliv vizuálního kontaktu, stejně tak i to, po kolika procesech zesvětlení a případně následného přepigmentování dojde k žádoucímu odstínu. Doporučuji návštěvu kadeřnictví a konzultaci s odbornicí, která vám doporučí to, co je přesně pro vaše vlasy vhodné.
     S pozdravem
     
    Dominika Dušková, manažerka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *