| 19. 02. 2019

Vyřeší metoda prodlužování řas metodou řasa na řasu alergickou reakci?

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, asi jsem měla alergickou reakci na umělé řasy, po prvním nalepení všechno bylo super, nic nepálilo, oči i víčka byly v pořádku, ale po doplnění hned druhý den víčko opuchlo a nahoře víčka se mi udělala drsná vyrážka, jak když se vám loupe kůže, může to být lepidlem nebo že řasa byla lepena na víčko a ne řasa na řasu? Lepidlo se prý použilo stejné, mi bylo řečeno při doplnění. Nechci se umělých řas vzdát :( tak hledám nějakou alternativu ..

děkuji za odpověď

Odpovědi

1 komentář u “Vyřeší metoda prodlužování řas metodou řasa na řasu alergickou reakci?

  1. Hana Karbanová, recepce a provoz | 20.2.2019, 09:56

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Alergická reakce nemusela být zapříčiněná prací řasařky nebo špatným lepidlem. Bohužel se alergie po aplikaci umělých řas občas vyskytne. Někomu ihned, někomu až po nějakém čase. Alergie je z pravidla na silné výpary z lepidla, které má ovšem každé klasické lepidlo na řasy.

    Alternativou je určitě použití hypoalergeního lepidla, které není tolik výparové jako lepidlo klasické. Řasy po něm však méně drží, je tedy potřeba chodit častěji na doplnění.

    Také je potřeba vždy po ukončení aplikace řas, namazat víčko speciální  mastičkou na alergii. Tu by měla mít Vaše řasařka.

    Můžete se samozřejmě obrátit na naše profesionální řasařky, velice rády Vám pomůžou.

    Objednat se můžete na recepci na tel. čísle 775 568 666 nebo na email dolcediva@dolcediva.cz

    S pozdravem

    Hana Karbanová, recepce a provoz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *