Bára | 30. 01. 2014

Trvanlivost řas

Dobrý den, ráda bych si nechala prodloužit řasy, mám je krátké a nevýrazné. Pokud dobře chápu, musím chodit neustále na opakování aplikace. Pokud tedy 3x aplikujeme řasy, jak dlouho ještě vydrží (kolikrát se můžou použit jedny a ty samé)? Děkuji

Odpovědi

2 komentáře u “Trvanlivost řas

  1. Veronika Kleinerová | 30.1.2014, 10:52

    Dobrý den,

    první aplikace řas – tedy prvního setu – trvá přibližně 1,5hod., kdy se n každou Vaši vlastní řasu, aplikuje řasa syntetická. Protože Vaše vlastní řasy prochází přirozenou obměnou – tedy dorůstají a poté vypadávají – postupně vypadávají i syntetické řasy, které jsou aplikovány na ty Vaše. Vlastní řasa má životnost asi 4-6týdnů. Aby byly řasy pořád hezké a husté a nezůstávalo Vám na očích jen pár dlouhých, syntetických řas, chodí se na doplnění – to trvá přibližně hodinku.

    Většinou doporučujeme, aby klientky chodily po 3 týdnech na toto doplnění, aby měly řasy pořád hezké a husté.

    K Vašemu dotazu tedy: pokud tedy jdete na první set, přijdete pak na doplnění již s propadanými řasy, kdy Vaše vlastní přirozenou obměnou vypadly i se syntetickými a my Vám na dorostlé, vlastní řasy, aplikujeme nové, syntetické. Dokud budete chodit na tato doplnění, budete mít stále řasy husté, výrazné, v podstatě se budíte jako namalovaná a upravená i bez líčení.

    Pokud byste na doplnění již nešla, postupně Vám syntetické řasy vypadají a budou je nahrazovat Vaše původní – vlastní.

    Mějte se krásně a děkujeme za dotaz.

    Kleinerová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *