Yvonne | 31. 08. 2015

Šetrný melír na jemné vlasy

Dobrý den, měla bych zájem o melír na krátké jemné vlasy. Mám mikádo pod uši. Hledám kadeřnictví, kde šetrně zachází s vlasy. Poslední melír mě vyšel na hodně peněz a melírované vlasy mi po něm hodně vypadávaly. Jaká by byla cena u vás? Jaké další procedury doporučujete a nabízíte pro jemné vlasy a kde najdu ceník za tyto služby? Děkuji

Odpovědi

1 komentář u “Šetrný melír na jemné vlasy

  1. Dominika Dušková, manažerka | 2.9.2015, 08:58

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Používáme přípravky od značek L´oreál, Matrix a Hair company (italská biokosmetika). Naše kadeřnice vždy vyberou ty nejlepší přípravky, které volí dle stavu, typu a kvality vlasů, proto se nemusíte bát toho, že by Vám vlasy vypadaly. Je ale možné, že máte vlasy z posledního barvení tzv. přepálené, potom by naše kadeřnice nemohly vlasy barvit v délkách, aby vlasy dále nepoškozovaly, ale odrosty barvit lze. Samozřejmě mohou být vlasy v pořádku, to je ovšem těžké soudit bez toho, abychom vlasy viděly.

    Po barvení můžeme vlasy zregenerovat maskou, zábalem nebo milkshakem, který vlasy ještě po melíru dotónuje.

    Ceník je ke stažení v PDF na našich stránkách v pravém horním rohu. Pokud byste měla další dotaz ohledně ceny či ošetření, můžete nás kdykoliv kontaktovat.

     

    S pozdravem Dominika Dušková, manažerka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *