Jiřina | 20. 02. 2018

Samoopalovací nástřik před cestou k moři a tetování

Dobrý den,
samoopalovacím nástřikem u vás jsem již prošla. Super. Nyní se ptám, zda je možné si dát nástřik 2 dny před cestou k moři. Normálně se tam potom opálím? Nebude tomu vadit slaná voda? A také by mě zajímalo, zda nástřik nepřekryje tetování.

Moc děkuji za odpověď.

Odpovědi

4 komentáře u “Samoopalovací nástřik před cestou k moři a tetování

  1. Hana Karbanová, recepce a provoz | 21.2.2018, 09:52

    Dobrý den paní Jiřino,

    děkujeme za Váš dotaz. Samoopalovací nástřik určitě můžete aplikovat před dovolenou. Naopak aplikaci před dovolenou doporučujeme, jelikož budete mít už základ opálení a poté se vám pokožka nespálí při prvním kontaktu se sluncem.

    Tetování nepřekrývá a slaná voda taktéž nevadí.

    V případě zájmu o zarezervování termínu nás kontaktujte na recepci na tel. čísle 775 568 666.

    Děkuji a jsem s pozdravem

    Hana Karbanová, recepce a provoz

  2. Michaela | 18.6.2018, 07:18

    Dobrý den, hledám nějaké informace o samoopalovacím nástřiku na internetu. Velmi mě překvapilo, že píšete, že pokožka díky tomu získá základní opálení a nespálí se po tom při prvním kontaktu se sluncem. Myslela jsem, že je to jen barva? Jak to tedy funguje? Děkuji.

  3. Hana Karbanová, recepce a provoz | 18.6.2018, 09:00

    Dobrý den Michaelo,

    děkujeme za Váš dotaz. Je to přesně tak jak píšeme v odpovědi výše. Samoopalovací nástřik klienti využívají i před dovolenou pro lehký základ opálení. Samozřejmě to neznamená, že se již nemusíte mazat ochranným faktorem.

    Samoopalovací nástřik je barva, která se aplikuje přímo na Vaše tělo. Funguje však stejně jako opálení.

    Děkuji a jsem s pozdravem

    Hana Karbanová, recepce a provoz

  4. Lida | 18.2.2021, 13:58

    Ja si myslím že to nemá cenu když člověk jede na dovolenou tak se přece opalì na dovolené ne? A když má člověk tetování a spálí si kůži která se mu loupe tak se loupe i s tetováním a tím pádem trochu vybledne. Takže doporučuji mazat tetování silnějším opalovacím krémem pokud nechcete mít tetování vybledlé. Teda aspoň takové mám osobní zkušenosti. Mě by zajímalo jestli jako salon máte zkušenosti s lidmi co byli na takovem zákroku https://odstraneni-tetovani-laserem.cz/Jako jestli bylo třeba tetování ještě vidět a nebo se musí ještě nějak zakrývat? Díky..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *