Hedvika | 27. 05. 2014

Řídké obočí

Dobrý den, dle mého názoru mám dost řídké a světlé obočí, takže mám problém s úpravou. Chtěla bych se zeptat, jestli bych Vám nemohla na e-mail poslat fotku a vy by jste mi třeba poradili co a jak. :)

Odpovědi

6 komentářů u “Řídké obočí

  1. Veronika Kleinerová | 27.5.2014, 08:51

    Dobrý den,

    v případě, že máte řídké obočí, je jedinou možností permanentní make-up, kdy se buď dotvářejí chloupky aplikací pigmentů do kůže v co nejpřirozenější barvě, nebo se celkově obočí vykreslí a vybarví. Já osobně určitě doporučuji první možnost, tedy vláskování. Vypadá naprosto přirozeně a vykreslené chloupky hezky splynou s Vaším vlastním obočím.

    Pokud má někdo jen světlé obočí, ale má jej dostatečně husté a hezky tvarované, stačí pouze obočí nabarvit. Což se ale obávám nebude Váš případ.

    Máte-li zájem, můžete se objednat na tel. čísle 775 568 666 k některé z našich kosmetiček na bezplatnou konzultaci a ony Vám rády poradí, zda stačí pouze obočí nabarvit, nebo je vhodnější právě permanentní make-up.

    Děkujeme za dotaz.

    Kleinerová

  2. Nina Novakova | 6.10.2014, 13:56

    Dobry den mam problem z oboci uz nekolik let nenarostavaji mne oboci po tomu kdyz kamaradka  nazila se ji upravit ja uz unavena ji kazdodenne upravovat tuskou, muzete mne pomoc a prominte ze ptam ,jestli ano tak napiste cenu.Dekuji predem z uctou p.Novakova

  3. Veronika Kleinerová | 6.10.2014, 14:40

    Dobrý den paní Nováková,

    samozřejmě je možnost, provést permanentní make-up obočí, který vyřeší Váš problém a obočí již nebudete muset dokreslovat každý den tužkou.

    Je také možnost u nás zakoupit něco jako balzám na podporu růstu obočí. Já sama jsem jej vyzkoušela a opravdu funguje. Ale musíte jej aplikovat denně, než Vám obočí doroste alespoň jeden měsíc. Poté stačí už jen 1x týdně. Chloupky Vám ale narostou jen tam, kde již jednou byly. Pokud jste obočí měla vždy řídké, je nejlepší ten permanentní make-up.

    Můžete se na tel. čísle 775 568 666 objednat na bezplatnou konzultaci se slečnou, která u nás permanent provádí. Cena za obočí vláskovou metodou (tedy dotetování chloupků) je 5.500Kč.

    S pozdravem

    Kleinerová

  4. Ilona | 14.10.2015, 07:58

    jak si můžu u vás zakoupit balzám na růst obočí a kolik stojí dá se koupit i v lěkárně

  5. Dominika Dušková, manažerka | 15.10.2015, 11:03

    Dobrý den paní Ilono,

    pokud si chcete zakoupit sérum na růst řas či obočí, můžete navštívit jednu z  poboček našeho salonu a přítomná slečna Vám přípravek prodá. Cena přípravku je 599,- Kč. Raději předem zavolejte na tel. č.: 775 568 666, abychom Vám sdělily, zda přípravek v současné době nemáme vyprodaný.

    S pozdravem Dominika Dušková, manažerka

  6. Viky | 28.11.2018, 23:09

    Dobrý den, já bych vám taky v takovém případě doporučovala podstoupit pernamentní make-up. Pro mě to bylo jediné řešení. Žádná jiná séra a nic mi nepomohlo. Každopádně po konzultaci s dermatoložkou jsem zjistila, že tyto problémy jsou individuální.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *