Veronika | 21. 08. 2015

Prodlužování řas a alergie

Dobrý den, ráda bych vás poprosila o radu. Cca před půl rokem jsem měla naposledy prodloužené řasy. Nechat si je sundat mě donutila alergická reakce (svědění, zarudnutí). Chci se zeptat, jestli je možné to po půl roce vyzkoušet znova a aplikovat například nějaké šetrnější lepidlo. Opravdu mi řasy neskutečně chybí a ráda bych jim dala ještě jednu šanci. Pokud ale myslíte, že je to risk, tak se s nimi asi nadobro rozloučím. Děuji za váš názor i odpověď. Hezký den Veronika

Odpovědi

1 komentář u “Prodlužování řas a alergie

  1. Dominika Dušková, manažerka | 21.8.2015, 18:04

    Dobrý den Veroniko,

    děkujeme za Váš dotaz. Určitě je možné aplikovat antialergenní lepidlo, které ovšem řasy neudrží tak dlouho jako lepidlo klasické a je tedy třeba chodit na doplňování zhruba každé 2 týdny.

    Je ovšem také možné, že Vaše alergie byla ovlivněna i jinými faktory jako je stav organismu jako celku, vlivy vnějšího prostředí, atp. V tom případě nemusíte mít reakci na normální lepidlo pokaždé.

    Rozhodně bych Vám tedy doporučila vyzkoušet aplikaci řas s šetrným lepidlem a časem, pokud bude vše v pořádku, bychom mohly vyzkoušet i klasické lepidlo. V žádném případě ale nedoporučuji zkoušet nejdříve klasické lepidlo, to by mohlo být určitě rizikové.

    S pozdravem Dominika Dušková, manažerka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *