Lucia | 30. 01. 2014

Prefarbenie farebných vlasov na blond

Dobry den, mam vymytu cervenu farbu na vrchu hlavy, od usi mi to ide do zltooranzova, a chcela by som radikalnu zmenu – prefarbit vlasy na blond. Mala som zaujem o taku chladnu bledu blond, nie platinovu, ale ked som sa bavila s jednou kadernickou, tak povedala, ze na jedno sedenie by to nebolo. Tak ma zaujimalo, ci byste z tej cervenozltooranzovej dokazali vykuzlit aspon taku bledunko medovu farbu alebo nieco podobne, ale na jednu navstevu. Dakujem vopred za odpoved

Odpovědi

1 komentář u “Prefarbenie farebných vlasov na blond

  1. Veronika Kleinerová | 30.1.2014, 11:07

    Dobrý den,

    zmiňovaná kadeřnička Vám to řekla naprosto správně. Abychom stáhli jakoukoliv tmavší barvu (tmavě hnědou, černou, červenou), je třeba více návštěv, aby se vlasy odbarvovaly postupně a příliš se nezničily (nebo neodpadly úplně).

    V případě, že se chcete dostat na světlou medovou, byla by situace o dost jednodušší, protože vlasy by se napřed odbarvily ve zesvětlovací lázni a poté by se tónovaly. Proto si myslím, že by se dalo Vámi voleného odstínu světlě modeová dosáhnout už při jednom sezení.

    Přesto bych Vám ale doporučila nezávaznou a bezplatnou konzultaci s naší kadeřnicí, která by Vám vše mohla lépe  zodpovědět osobně, až by viděla nynější odstín, kvalitu vlasů atd. :)

    V případě zájmu se můžete na konzultaci objednat na tel. 775 568 666.

    Děkujeme a budeme se těšit na Vaši případnou návštěvu.

    Kleinerová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *