Václava | 08. 12. 2014

Platinový melír

Dobrý den,

mám polodlouhé husté vlasy, které si nechávám melírovat na blond, ale ráda bych měla vlasy platinové podobně jako na vašich ukázkových fotkách melíru, což se většinou nedaří, a nádech je spíše do žluta až zrzava. Bylo by možné s tím u Vás něco udělat s odpovídajícím výsledkem pro celé vlasy? A přibližně kolik by to stálo bez střihu? A když jsem byla na doplnění, které se nepovedlo před 14 dny, za jak dlouho by bylo možné přijít, aby byl zaručený výsledek?

Mockrát Vám děkuji za odpověď.

Odpovědi

10 komentářů u “Platinový melír

  1. Veronika Kleinerová | 9.12.2014, 08:17

    Dobrý den,

    záleží, kolik máte červeného pigmentu ve Vašich vláskách. Což vypadá, že jej  máte dost, pokud melíry chytají nádech do žluté barvy.
    Určitě lze ale melírovat i přes vyšší hladinu červeného pigmentu ve vlasech do platinova. Většinou není ani potřeba přeliv na blond melíry, aby se ten zlatavý až žlutý odstín ztratil. Občas se to ale musí řešit i přelivem. Záleží až na výsledku po melíru. Potom je třeba určitě doma používat fialový šampon, který tlumí žluté odlesky.
    Pokud jde o cenu, opravdu nerada bych cenu určovala takto na dálku. Je dobré, přijít alespoň na konzultaci a domluvit se, zda bude potřeba melír i přeliv, nebo jen melír. Cena záleží na hustotě melíru i  na délce vlasů.

    Co se týká doplnění, nevím, co se stalo, že se doplnění nepovedlo? Měla jste nějaký problém? Nebo proč se doplnění nepovedlo?

    Jinak na doplnění můžete prakticky přijít hned po původním doplnění. Ale potřebovala bych znát detaily, co se stalo, že se doplnění nepodařilo? Vůbec neproběhlo?

    S pozdravem

    Kleinerová

  2. Václava | 9.12.2014, 13:33

    Dobrý den,

    mockrát děkuji za odpověď. Doplnění proběhlo, ale jako již mnohokrát se stalo, že místo bílé jsou melíry spíše zrzavožluté. Přitom byly i případy, kdy mi u jiných kadeřnic melír chytl hezky do platinova, akorát se muselo počkat déle. Výsledkem je, že vlasy jsou nejednotné a nejde to spravit ani fialovým šamponem, který pravidelně používám.

    Děkuji.

  3. Veronika Kleinerová | 11.12.2014, 12:19

    Dobrý den,

    špatně jsem Vás pochopila… Vy myslíte jako doplnění melíru :) Měla jsem v hlavě doplnění řas :) Myslela jsem, že to byl už potom zase jiný dotaz, kdy se ptáte, kdy můžete přijít zase na doplnění řas, které se nepovedlo :)

    Dobře, co se týká aplikace melíru, záleží, jak hustý Vám byl aplikován. Určitě bych doporučila osobní konzultaci s kadeřnicí, u které jste byla.

    Ještě je otázka, zda se melírují Vaše přírodní vlasy, případně barvené. Pokud se odbarvují právě barvené vlasy, těžko se dosahuje té krásné studené blond, o kterou máte zájem.

    Já bych ale doporučila přijít spíše než na melír na přeliv, který Vám žluté tóny ve vlasech ztlumí.

    Jak jsem ale psala, chtělo by to spíše osobní konzultaci a zjistit, jak na tom Vaše vlásky jsou, abychom je zase příliš nezatížili.

    S pozdravem

    Veronika

  4. Václava | 11.12.2014, 14:00

    Dobrý den,

    děkuji za odpovědi. Pokusím se tedy nejprve domluvit s kadeřnicí, u které jsem byla (podotýkám, že to samozřejmě nebylo ve Vašem studiu, tam by se to jistě nestalo) a poté bych využila konzultace i služeb u Vás.

    Ještě jednou děkuji a přeji hezký den.

     

  5. Veronika Kleinerová | 11.12.2014, 14:08

    Ještě jednou dobrý den :)

    Opět jsem tedy nepochopila dobře, že jste nebyla u nás :))) Trošku mě právě překvapilo, že jste od nás neodcházela jako platinová blondýnka, protože naopak občas řešíme, že klientka chce melíry spíše zlatavé a chytají ji na její vlásky právě až moc studené = bílé :) A pak tedy taky tónujeme. Ale zase zlatavými přelivy :)

    Budeme se těšit na Vaši případnou návštěvu :)

    Přejeme hezké svátky

    Kleinerová

  6. Václava | 11.12.2014, 14:16

    U Vás se právě chci zachránit :-)

    Děkuji, také se budu těšit a přeji hezké svátky.

  7. Denisa | 26.10.2016, 14:29

    dobry den chtela jsem se zeptat chtela bych si udelat uvas ten. platinovy melir mam hnede vlasy a dotoho tenke meliry ale do hneda myslite ze by mi to chytlo do platiny dekuju za odpoved

  8. Hana Karbanová, recepce a provoz | 26.10.2016, 15:12

    Dobrý den Deniso,

    děkujeme za Váš dotaz. Velice záleží na tom, jaký odstín hnědé máte momentálně a zda jsou vlásky poškozené nebo zdravé. Pokud jsou vlasy již melírované, bude zesvětlování jednodušší. Doporučovala bych Vám,  přijít nejdříve k nám na bezplatnou konzultaci, kdy Vám kadeřnice řekne přímo, zda platinové barvy docílíte ihned při první návštěvě, nebo zda bude potřeba vlasy zesvětlovat postupně.

    Platinové barvy se dá určitě docílit, je to ovšem časově delší a finančně náročnější procedura. Pro veškeré informace nás kontaktujte na tel. čísle 775568666.

    Děkuji a jsem s pozdravem

    Hana Karbanová, recepce a provoz

  9. Dana | 24.11.2016, 07:20

    Dobrý den .Čtu tady všechny ty komentáře .Nejsem kadeřnice . Melíruji si vlasy víc jak 35 let a problém není v barvě ,ale bohužel jak Vám málo která kadeřnice sdělí…ta záhada se skrývá v % peroxidu .Protože, to samy neumí ….Pokud ho umí dobrá kadeřnice namíchat , ne míchat barvu s 6 % .Což právě udělá ten rez  …brrrr…a to dělá každá druhá kadeřnice !!!!  Pokud namíchá devítku s dvanáctkou a nepoužívá ten nejlevnější práškový melír ,ale s přídavkem krému ,tak výsledek je zaručen .Pozor musíte mít zdravé vlasy . Na hlavě nechávám i hodinu .Své vlasy mám velmi jemné !!!  A pokud si o to neřeknu stále mi dávají  jen 6 % ,což mi úplně pokazí vlasy do slámově žluta na tři měsíce. Nesmí se použít 15% peroxid.To Vám vlasy spálí ,pokud jsou jemné.A jestli kadeřnice radí přeliv ,tak ať se paní chytí za hlavu  .Protože ,to je pak „fialový hnus “ nádech do šeda a modra apod na tyhle kanárkově žluté  čerstvě odbarvené vlasy . Holky pozor není to finančně náročná procedura .Barvu si kupuji v kadeřnických potřebách na dvě použití asi 80 ,- Kč Takže stojí na 6 měsíců  obarvení pouhých 80 Kč / na mé dlouhé vlasy po lopatky + krémový peroxid,který vlasy chrání  . .Většina kadeřnic stejně používá kadeřnický melír a toho je přímo plastový kbelík .  …melír na namíchání  a žádné drahé italské Brell….Samo sebou poprvé z tmavé barvy  nebudete mít to , co přesně  chcete ,ale na podruhé zaručeně u dobré kadeřnice ano.Určitě mi dáte všechny za pravdu -napište mi názor ,předem děkuji .Přeji všem hezký den Dana

  10. Hana Karbanová | 24.11.2016, 10:19

    Dobrý den Dano,

    děkujeme za Vaši poznámku. Nicméně, naše kadeřnice vědí jak si s melírem poradit. Pokud vy na své vlasy používáte silnější peroxid, nemůže Vám to nikdo vyčítat. U nás v salonu chceme ženám nejen odbarvit či nabarvit vlasy, ale také chceme aby odcházely s lepší kvalitou vlasu. Proto, pokud má klientka poškozené či už hodně osbarvované vlasy, nebudeme jí dávat silný peroxid, který poškozený vlas spálí.

    Jak určitě sama víte, dnes už jsou kadeřnické přípravky natolik vyspělé a pokročily tolik, že nádherný, platinový melír se Vám povede i se 4% peroxidem. A s tím se odvíjí i cena za melírovací prášek. Náš salon používá kvalitní a profesionální značky, kde doopravdy nestojí tuba barvy 80,-. Poprosím Vás tedy, abyste zde neudávala informace, o kterých nic nevíte. Hustý melír po celé hlavě trvá minimálně 3 hodiny času, tudíž ano, je to časově i finančně náročnější procedura.

    U každé klientky je to samozřejmě individuální, ale toto je poradna, kde komukoli rádi odpovíme na otázky, ale nemůžeme určit přesný čas a cenu za službu. To se vždy určuje až při návštěvě v salonu.

    Děkuji a přeji hezký den

    Hana Karbanová, recepce a provoz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *