Milena | 24. 10. 2013

Odstraní chemický peeling staré pigmentové skvrny?

Opravdu dojde při aplikace chemického peelingu i k odstranění pigmentových skvrn staršího data (cca 10 let)? Kolik sezení by bylo případně potřeba a jak brzo po sobě mohou následovat?

Odpovědi

1 komentář u “Odstraní chemický peeling staré pigmentové skvrny?

  1. Dolce Diva | 24.10.2013, 14:41

    Co se týká pigmentový skvrn, je to velmi individuální. V drtivé většině případů ale dojde k odstranění i starších pigmenů. Samozřejmě je potřeba poté dodržovat velkou ochranu před sluníčkem, aby se skvrny nevrátily. Na dálku nedokážeme kostatovat, kolik sezení by bylo potřeba pro odstranění, protože velmi záleží na intenzitě skvrn i vlastnostech pokožky. 

    Nemůžeme zaručit absolutní odstranění, protože je to individuální. Jsou klientky, kterým pigmentové skvrny lze odstranit naprosto dokonale, a potom část, u které je potřeba více návštěv, a přesto ty hodně tmavé skvrny zůstávají. Sice zesvětli, ale nejsou odstraněny úplně. U většiny klientek opravdu k odstranění dochází, ale také máme jednu klientku, které nepomohla ani kombinace se speciální kosmetikou na bělení skvrn. Je však spíše výjimečné, že nedojde k úplnému odstranění.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *