Pavla | 24. 10. 2013

Nezničí se vlastní řasy prodlužováním?

Mám velmi tenké řasy a mám jich málo. Již jednou jsem si nechávala řasy prodlužovat, vydrželo mi to skoro 2 měsíce, ale řasy mi upadávaly i s vlastními. Mám obavu, aby mi prodlužování mé vlastní řasy nezničilo. Jaký na to máte názor?

Odpovědi

1 komentář u “Nezničí se vlastní řasy prodlužováním?

  1. Dolce Diva | 24.10.2013, 14:13

    Syntetické řasy by právě měly vypadávat s vlastními! Jinak by se Vám jen odlepovaly, a pak upadaly, což by znamenalo, že je nemáte správně přilepené. Pokud je máte takhle moc odrostlé, je logické, že když roste Vaše vlastní řasa, syntetická se taktéž posouvá do délky, a to může způsobovat to, že již nehezky trčí. Proto se chodí na doplnění, kdy jsou už hodně odrostlé řasy odstraněny a nahrazeny novými. Musím říct, že tohle je opravdu velmi výjimečný případ, ale pár takových klientek mám etaké.

    Určitě je lepší, když máte obnovu vlastních řas takhle pomalou, než kdybyste musela na doplnění chodit extrémně často. Co se týká poškození řas. Kdyby se řasy aplikovaly a hned poté sundaly mechanicky – tedy nenechaly samovolně odrůst, nevypadají tak jako původně (jsou lehce zvlněné podobně jako se vlas poškozuje melírem).V případě ale, že řasy necháme vypadnout samy přirozenou obnovou, což je asi 6 – 8 týdnů, porostou mezi syntetickými, které postupně budou vypadávat i s přírodními, řasy nové, které jsou prodloužením nedotčené.Proto se neděste, že nové řasy jsou zničené, méně husté apod.

    Opravdu jde jen o to, že jste byla zvyklá mít najednou řasy výrazné a ty se s přírodními nemohou srovnávat. Proto se Vám najednou zdá, že oko vypadá tzv. „vypelichaně“, ale opravdu Vás ujišťuji, že jde jen o pocit a do dvou měsíců – u Vás tedy je skutečně možné až do tří – budete mít řasy stejné jako dřív. Pokud si je tedy nenecháte doplnit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *