Lucie | 25. 11. 2018

Lash lifting jako dárek

Dobrý den, když bych chtěla dát lash lifting někomu jako dárek, je možnost zakoupit nějaký dárkový poukaz a pokud ano, je nějak časově omezen?

Odpovědi

2 komentáře u “Lash lifting jako dárek

  1. Hana Karbanová, recepce a provoz | 26.11.2018, 09:27

    Dobrý den Lucie,

    děkujeme za Váš dotaz. V našem salonu máme dva druhy poukázek. Jedním z nich je voucher v hodnotě 500 Kč, kterých si můžete koupit, kolik chcete a obdarovaný si následně vybere, na jaké služby je využije.

    Druhým poukazem je poukázka přímo na dané služby salonu Dolce Diva. Ten byste mohla využít na zmiňovaný Lash lifting, kdy zaplatíte pouze příslušnou částku, ale poukázka se poté dá využít pouze na danou službu.

    Platnost obou poukazů je 6 měsíců od data vystavení a zakoupit je můžete v obou našich salonech nebo Vám je můžeme zaslat na dobírku.

    S pozdravem

     

    Hana Karbanová

    recepce, provoz

  2. Franka | 13.3.2020, 22:58

    Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, píšete že zasílat na dobírku. Je možné zaslat i na Slovensko? A případně je možné poslat takto https://www.olzalogistic.cz Chtěla jsem jako dárek pro kamarádku, která je Slovenka, ale do Prahy pravidelně jezdí. Každopádně by bylo v dnešní nejisté době potřeba určitě platnost alespoň do konce roku. Děkuji a přeji hezký večer.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *