oliv111 | 24. 10. 2013

Je vhodný brazilský keratin pro jemné vlasy?

Dobrý den, mám hodně jemné vlasy a ještě ke všemu jich mám hrozně málo. Myslíte si, že je na takové vlasy vhodná aplikace brazilského keratinu? Mám strach, že po aplikaci to bude vypadat, že mám vlasů ještě mnohem méně. Děkuji

Odpovědi

1 komentář u “Je vhodný brazilský keratin pro jemné vlasy?

  1. Dolce Diva | 24.10.2013, 14:22

    Dobrý den,

    pokud má někdo vlasů málo a aplikuje se brazilský keratin, vlasy pak mohou být opravdu ještě jemnější – resp. splývavější. Keratin má na vlasy stejný účinek jako vždy – tedy vlasy jsou lesklé, zdravé, rostou do délek, ale zároveň jsou jemnější.

    Vlasům, které jsou třeba trošku zničené, zůstává takovy „chlupatý“ povrch a tím vypadají i hustší. Je to podobné, jako když se vlasy natupírují – i v tomto případě se vlasy vlastně rozcuchají a přes to se jen horní vrstva vlasů načeše – tím vzniká objem.Pokud ale chcete vlasy delší, a aby byly zdravé, bylo by ideální, nechat si aplikovat brazilský keratin, ale měla byste určitě používat nějaký přípravek ke kořínkům, jenž pomůže vytvořit objem a vlasy se celkově zdvihnou. Přesto ale vlasy zůstávají zdravé po celé délce.Také je vhodné, aby Vám kadeřnice ukázala, jak vlasy foukat do objemu.

    Pokud k tomu použijete zmíněný přípravek (popř. přípravky), budete určitě spokojená. Zkuste se u nás objednat na bezplatnou konzultaci, protože vždy je lepší, vidět klientku osobně a kadeřnice Vám jistě poradí, jestli je brazilský keratin pro Vás vhodný.Budeme se těšit na Vaši případnou návštěvu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *