Petra | 10. 08. 2016

Jaký je rozdíl mezi 3D nano, hollywood, volume, objemovými, classic a glamour řasami?

Dobrý den, uvažuji o prodloužení řas metodou řasa na řasu, ale nevím přesně, jakou metodu zvolit. Chtěla bych husté, ale ne příliš dlouhé řasy. Můžete mi specifikovat, co jsou 3D Nano řasy, Hollywood řasy, Volume řasy, Objemové řasy, Classic řasy a Glamour řasy? Jaký je mezi nimi rozdíl a podle čeho si mám metodu zvolit? Děkuji

Odpovědi

3 komentáře u “Jaký je rozdíl mezi 3D nano, hollywood, volume, objemovými, classic a glamour řasami?

  1. Dominika Dušková, recepce a provoz | 11.8.2016, 13:57

    Dobrý den Petro,

    velice vám děkujeme za váš dotaz.

    Základní rozdíl mezi jednotlivými typy řas je v množství a způsobu aplikace.

    Metoda Classic a Glamour jsou způsoby, kdy aplikujeme na jednu vlastní řasu jednu syntetickou řasu. Samozřejmostí je, že řasy jsou výraznější a o něco delší než vlastní řasy. Tím se u všech typů prodlužování docílí chtěného efektu zahuštění a zvýraznění řas. U prodloužení metodou Classic se jedná o aplikaci cca 45-65 kusů syntetických řas na jedno oko. Je tedy vhodná pro klientky, které mají menší počet  vlastních řas, nebo nevyžadují výraznější efekt. U metody Glamour aplikujeme 65-85 řas na jedno oko, tudíž je výsledný efekt výraznější.

    Ostatní metody, tedy 3D Nano řasy, Hollywood, Volume a Objemové řasy znázorňují způsob aplikace několika syntetických řas na každou vlastní řasu. Obvykle se jedná o cca 2-8 kusů. Použité řasy se u metod Hollywood, Volume, 3D Nano řas a Objemových řas, liší tím, že jsou výrazně tenčí než u setů, kdy aplikujeme jednu syntetickou řasu na vlastní řasu. Proto si můžeme dovolit je aplikovat ve vyšším počtu a přesto není oko zatížené.

    Názvy Hollywood, 3D Nano, Volume a Objemové jsou opravdu zvoleny dle výsledného efektu, protože jsou vlastní řasy dokonale zvýrazněny a přesto vypadají přirozeně. Jejich trvanlivost je i díky vyššímu množství řas, než u metod Classic a Glamoure, o něco delší, protože i když vypadá stejný počet řas, při metodách objemových jich ještě stále vyšší počet zbývá.

    Určitě je důležité vědět, jakého efektu chcete docílit. Tedy zda chcete řasy zhustit, prodloužit nebo obojí. S naší pracovnicí si vždy objednaná klientka nejdříve popovídá o chtěném výsledku a klientce poradí, který typ metody je pro ní nejvhodnější a zároveň jakou délku řas zvolit. Konzultace je součástí každé aplikace syntetických řas.

    Děkuji a jsem s pozdravem

    Dominika Dušková, recepce a provoz

  2. Prosím ceny prodlouzeni a zhusteni | 23.1.2020, 06:35

    Dobry den prosim máte někde cenik?A konzultace se platí zvlast nebo je v ceně?Ráda bych navštívila Vás salon mám prodloužené řasy a velké zklamání nic výrazného a ještě prý řasy nesmím malovat přesto že jsem si objednala speciální řasenku.Je mi do breku jako blondýna jsem chtěla zvyraznit a nalepení pár kasmirovych řas moc efektu neudělalo a po týdnu jich dost vypadlo.. Jsem z Ústí nad Labem a ráda si udělám výlet k Vám a ráda bych ji ceny děkuji hezkýa  den

  3. Hana Karbanová, recepce a provoz | 23.1.2020, 14:20

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Veškeré ceny naleznete na našich webových stránkách v ceníku, který je ke stažení v pravém horním rohu.

    Konzultace je vždy v ceně aplikace. Naše lash stylistky Vám velice rády se vším poradí a docílí Vámi požadovaného vzhledu řas.

    Pokud si chcete zarezervovat termín, můžete volat přímo na recepci na tel. číslo 775 568 666.

    S pozdravem

    Hana Karbanová, recepce a provoz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *