Dana | 31. 01. 2017

Jak vyřešit rychlé vymývání barvy z vlasů

Dobrý den, mám modrošedé oči a přírodní barvu vlasů mám tzv.“ myší šeď“, takže se barvím na středně hnědou se stříbrným nebo popelavým podtónem, která mi docela vyhovuje, jenže můj problém je, že mám jemné, mastící se vlasy, které každý den musím mýt a foukat, což způsobuje rychlé vymytí barvy. Momentálně mám odrostlý krátký střih starý půl roku, který se kadeřnici vůbec nepovedl, a od té doby jsem měla odvahu jednou si nechat zastřihnout konečky. Chtěla jsem se zeptat, jestli je ještě moderní světlý melír nebo co byste mi doporučili. Moc děkuji za odpověď, Dana

Odpovědi

1 komentář u “Jak vyřešit rychlé vymývání barvy z vlasů

  1. Markéta Radostová, recepce a provoz | 31.1.2017, 15:29

    Dobrý den Dano,

    děkujeme za Váš dotaz. Světlý melír je stále v módě, naopak si dnes ženy častěji nechávají vlasy spíše zesvětlovat. Předejít vymýváním barvy můžete tím, že budete používat kvalitní výrobky určené na barvené vlasy, které zamezí vymývání pigmentu. Nejlépe pro své barvené vlasy uděláte, pokud neopomenete používat taktéž kondicionéry a masky.

    Pokud by jste ráda se například objednala na bezplatnou konzultaci, můžete nás kontaktovat na telefonním čísle 775568666.

    Děkuji a jsem s pozdravem

    Markéta Radostová, recepce a provoz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *