Emilie | 07. 01. 2014

Jak obarvit tmavě hnědé vlasy na blond platinu

Dobrý den, byla jsem v drogerii Teta, kde mi prodavačka doporučila na tmavě hnědé vlasy melír Londa a pak platinu. Obarvila jsem se, ale nechytlo to. Mám vlasy žluté. Chtěla bych dosáhnout bílé barvy platina blond do studena. Jakou barvu mám použít, jaký postup na tmavě hnědé vlasy, na koho se mám obrátit, je potřeba peroxid nebo odbarvovač, přeliv? Prosím o radu.

Odpovědi

33 komentářů u “Jak obarvit tmavě hnědé vlasy na blond platinu

  1. Veronika Kleinerová | 7.1.2014, 13:35

    Dobrý den,

    pokud jste barvená barvou z drogerie (ať už hnědou nebo blond, případně melír), nikdy vlasy nebudou vypadat, jak si představujete. Při hnědé dochází k tomu, že se tzv. „zažere“ do konečků, které potom začínají být skoro černé, popř. o dost tmavší než odrost.

    A i v případě, že je hnědá barva barvená v kadeřnictví, potřebujete profesionální pomoc při jejím stahování. Je potřeba aplikovat melír, ale opravdu profesionálem. A poté bych možná doporučila ještě i platinový přeliv. Je určitě nutné, navštívit salon a vše osobně zkonzultovat.

    Při stahování tmavší barvy na světlou, je to vždy těžké a většinou nestačí jen jedna návštěva. Při aplikaci doma je to, dovolím si tvrdit, zcela nemožné, dosáhnout platinové blond a hlavně vlasy úplně nezničit. Určitě nedoporučuji cokoliv doma na vlasy už aplikovat, protože byste je opravdu mohla „upálit“ odbarvováním, melírováním atd.

    Pokud budete mít zájem o bezplatnou konzultaci, kdy Vám kadeřnice doporučí nejlepší postup přímo pro Vás, neváhejte nás kontaktovat na tel. 775 568 666  a objednat si nezávaznou návštěvu.

    S pozdravem

    Kleinerová Veronika

  2. Emilie | 7.1.2014, 16:20

    Dobře a kolik by to stálo?

  3. Veronika Kleinerová | 7.1.2014, 18:21

    Ještě jednou dobrý den :),

    cena se odvíjí dle délky a hustoty vlasů. Také samozřejmě záleží, jak moc chcete vlasy promelírovat (tedy hustota melíru). Je možnost, podstoupit také celkově stáhnutí barvy, a poté aplikovat blond přeliv nebo barvu. Opět zde záleží na množství spotřebovaného materiálu.

    Proto bych opět doporučila bezplatnou konzultaci, kdy se dovíte jak veškeré možnosti, tak související ceny.

    S pozdravem

    Kleinerová

  4. verča | 29.4.2014, 10:48

    Z tmavě hnědých či červených vlasů,na blnd,jde nejlépe obarvení SYOSS zesvětlovačem,po 2 dávkách jsou vlasy krásně blondate:-)

    vlastní skušenost- odstín 8

  5. hanka | 11.2.2015, 20:27

    Vim podle sebe..bylo mi lito penez takze drogerka za drogerkou vim akorad ze dobre mi chytala palletka ale presne jak se pise nahore..vlasy spalene odlamane od hlavy cca 3cm a nahore krasne stribrna ci bila a od pulky hlavy zlaty kanarek..za par mesicu z dlouhych krasnych vlasku uplne kratke vlasy..mindraky obarveni zpet na tmavou a prodlouzeni..po roce a pul sundani prodluzka a stahovani cerne u kakadernice cena 1300 a po mesici zkouska meliru..zass u kadernice vlasky pevne hladke bez zniceni a spokojenost velika.mtakze za me drogerka uz nikdy

  6. Inka | 23.3.2015, 23:15

    Dobry den, dnes jsem byla v kadernictvi. Moje vlasy byli temer platinova blond, chtela jsem ale nejaky prirozenejsi odstin – tak jsme s pani kadernici vybraly bezovou blond. Naneska mi preliv a ja odchazela se stredne hnedymi vlasy. Tvrdi mi, ze se to do pozadovaneho odstinu za par tydnu vymeje.

    Mam ji verit? Je toto standartni postup? Vlasy ma tmave a uz jsem je nekolikrat myla a ani se to nehlo.se to nejakym zpusob em reklamovat? nechala jsem tam za tu paradu kyerou nechci 2500,-.

    Diky Ina

  7. Dominika | 24.3.2015, 17:43

    Dobrý den, jsem od přírody čenovláska se snědší pletí a strašně toužím po blonďaté barvě. Okolí mi říká, že mi to slušet nebude, já však se však na jejich názor neohlížím, ale potřebovala bych poradit jak na to. Nechtěla bych aby mi barva chytla na zrzavo. Můžete mi prosím poradit?

    Děkuji Dominika

  8. Dominika | 24.3.2015, 17:43

    Dobrý den, jsem od přírody čenovláska se snědší pletí a strašně toužím po blonďaté barvě. Okolí mi říká, že mi to slušet nebude, já však se však na jejich názor neohlížím, ale potřebovala bych poradit jak na to. Nechtěla bych aby mi barva chytla na zrzavo. Můžete mi prosím poradit?

    Děkuji Dominika

  9. Dolce Diva | 25.3.2015, 11:00

    Dobrý den paní Ino,

    Pokud Vám Kadeřnice aplikovala přeliv, tak ten se opravdu vymývá pomalu ale určitě nezesvětlá o dva až tři odstíny. Pokud máte pocit, že barva vlasů je tmavá, doporučila bych určitě tuto proceduru reklamovat.

    Ivana Baudischová
    recepční
     

  10. Dolce Diva | 25.3.2015, 17:23

    Milá Dominiko,

    vzhledem k tomu, že jste tmavší tip, doporučila bych, aby jste si nejdříve udělala konzultaci na barevnou typologii, která Vám sama napoví, zda můžete mít světlý odstín vlasů, či ne. Každopádně i přesto, že se rozhodnete z tmavých vlasů, přejít na blond, musíte počítat, že odbarvení   Vaše vlasy zatíží a  vždy mají vlasy zrzavý nádech, který se zmírní přelivem. Než získáte odstín dle Vašich představ, trvá tato procedura několika aplikací v rozmezí půl roku až roku. Pokud by jste měla zájem objednat se u nás v salonu na bezplatnou konzultaci, můžete volat na tel. číslo 775 568 666. Budeme se těšit na Vaší návštěvu.

    Ivana Baudischová

    recepční

  11. katka | 19.4.2015, 07:25

    Dobry den,mam svetle hnede vlasy a uz nekolik mesicu chodim ke stejne kadernici a vtdy chci  po ni stejnou barvu,platinovou blond a vzdy odchazim s blond a nadechem do zluta.Mam uplne krarke vlasy.Poradite mi jak na to,abych mela tu barvu kterou ja chci?

  12. Lucie Semotánová, manažerka | 20.4.2015, 10:34

    Dobrý den  Katko,

    docílení vhodného odstínu blond barvy je vždy trochu složitější proces. Dnes jsou však k dispozici nejrůznější přípravky a metody, jak Vámi požadovaného odstínu docílit. U nás na saloně například používáme po odbarvení vlasů přelivy, barvy nebo tzv. milkshaky, které vlasy natónují do požadovaného odstínu. Pokud nejste spokojená s prací své kadeřnice, rádi Vás u nás přivítáme a pokusíme se, abyste odcházela spokojená se svou barvou vlasů.

    Případnou objednávku můžete provést zde pomocí objednávkového formuláře nebo přímo na recepci na tel.č. 775 568 666. Budeme se velice těšit na Vaši návštěvu.

    Lucie Semotánová, manažerka

  13. Sabi | 5.6.2015, 18:30

    Mam tmave hnede vlasy chci si dat hlavu celou blond bude to zrzave?

  14. Michaela | 19.8.2015, 17:59

    Dobry den, chcela by som sa poradit ohladom mensieho meliru. Mam stredne hnede vlasy a velmi by som chcela dopredu par tenkych pramienkov platinovej az bielej blond (nieco na sposob Rouge z Xmenu, len tensie aspon o polovicu) a uz dlhsie rozmyslam ako na to. Prvykrat som to skusila s velmi svetlou Schwarzkopf Color Mask, aplikovala som danu farbu viackrat ale sotva mi to chytlo na slabsi karamel, tak som nakoniec od toho upustila a aplikovala som tmavo hnedu Palette na celu hlavu. Po dlhsej dobe vsak opat rozmyslam ze by som sa o melir pokusila. Kamoska mi odporucala ze si mam  kupit cisty peroxid v kremovej podobe z drogerie (14%), ze ten mi to vytiahne. Druha kamoska mi zase        naopak radila, aby som si ten melir dala uroit v kadernictve, ale osobne nerada by som ku kadernicke   isla viackrat a vyhodila kopec penazi za nieco co by som si potencialne mohla uronit aj doma sama len s nejakou odbornejsiou radou.

     

     

  15. Michaela | 19.8.2015, 17:59

    *vopred dakujem za rady.

  16. Meki | 7.9.2015, 10:24
  17. Dana | 7.9.2015, 10:48

    Tipy na barvení křídami pro různé typy vlasů:

     

    http://www.barevnekridy.cz/tipy-na-barveni-barevnymi-kridami-na-vlasy/

  18. Dagmar Matoušková | 20.9.2015, 21:07

    Dobrý den, mám barvené vlasy tamvší blond, spíš světle hnědá. Rostou mi už šedivé vlasy. Chtěla bych být blond (na blond jsem byla odbarvená již asi před 10 lety a pak jsme se z nějakého rozmaru obarvila na hnědo). Říkala jsem to kadeřnici, ale ona mi tvrdí, že šedivé vlasy blond barva neobarví. Je to nesmysl, když už jsem byla barvená blondýna. Koupila jsem si tedy barvu Loreal 9, obarvila jsem se v domnění, že budu blond, ale odrosty jsou blond ale vlasy mám pouze od tak půl odstínu světlejší. není to ono. Poraďte jak toho dosáhnout. Dana

  19. anna pavlovská | 4.2.2016, 12:43

    Dobrý den, měla bych zájem o obarvení vlásků, mam tmavší hnědou s červenofialovým ostínem, a hrozně bych chtěla buď šeďivé vlásky nebo ombre , svetlejší hnědá barva + šedivé ombre, prosim kontaktujte mě na uvedenou emailovou adresu, zašlu foto , a chtěla bych více informaci o ceně , dekuju , přeju hezký den s pozdravem Pavlovská

    a.pavlovska@seznam.cz

  20. Katka | 28.1.2017, 19:35

    Dobrý den, mám dotaz. Chci si odbarvit vlasy na šedé ombrè jenže mám černou barvu vlasů, jaký odbarvovač by jste mi doporučily? :) děkuji za odpověď

  21. Hana Karbanová | 29.1.2017, 22:11

    Dobrý den Katko,

    ve vašem případě bych doporučovala návštěvu odborníka. Zesvětlovač z drogerie vám vlasy akorát poškodí a výsledná barva by byla dosti „flekatá“.

    Aby bylo zesvětlení co nejkvalitnější, odstín co nejsvětlejší a vlasy co nejméně poškozené, doporučujeme klientkám použití Olaplexu. Olaplex se přidává do samotné barvy a díky jeho ochraně vlasů při barvení, může kadeřnice použít i silnější peroxid. Tudíž bude barva rychleji stáhnutá.

    Můžete se u nás v salonu stavit na bezplatnou konzultaci. Vše vám rádi vysvětlíme. Můžete nás kontaktovat přes objednávkový formulář na našich webových stránkách nebo přímo na recepci na tel. čísle 775568666.

    Děkuji a jsem s pozdravem

    Hana Karbanová, recepce a provoz

  22. Aneta | 3.4.2017, 20:16

    Dobrý den, mám dotaz. Mám nabarvené tmavě hnědou barvou vlasy a chtěla bych do toho dát i blond melír. Chtěla bych se jen zeptat zda by mi chytl melír hned na poprvé do blond. Děkuji za odpověď.

  23. Hana Karbanová, recepce a provoz | 4.4.2017, 07:46

    Dobrý den Aneto,

    děkujeme za Váš dotaz. Ano, již při první návštěvě se vám vlasy odbarví do blond barvy. Většinou se odbarevné vlasy tónují přelivem, jelikož se neodbraví do celistvé blond barvy. Zde záleží na kvalitě vašich vlasů a barev, které používáte.

    Pro více informací nebo zarezervování termínu, nás můžete kontaktovat přímo na recepci na tel. čísle 775568666.

    Děkuji a jsem s pozdravem

    Hana Karbanová, recepce a provoz

  24. Naďa | 7.6.2017, 08:21

    Dobrý den, mám dotaz, mám vlasy světle hnědé až narzrlé a červeným podtónem bohužel :( myslíte, že by mi do toho chytl hustý melír? Byla jsem u kadeřnice a ta mi řekla, že ne. Jednou už jsem blondýna byla, ale pak jsem se obarvila a teď bych chtěla zpátky, myslíte, že by to šlo? Děkuji za odpověď, s pozdravem Naďa.

  25. anna | 10.5.2018, 14:12

    ahoj mam hnede vlasy a chci jit na blond mam na to jen vecer nejaka rada

  26. Dominika Michalcikova | 20.5.2018, 18:39

    Dobrý den, prosím žádám o pomoc.. byla jsem zlatavá blond a nechala si udělat odrosty hnědé .. teď to chci dát zpět a obarvila jsem se barvou zlatou kde mi bylo řečeno že to chytne a bude to jak to chci..akorát moje vlasy hodně rychle chytají barvu a moje vlasy jsou místy do zrz a u kořínků je mám skoro bílé.. teď mi bylo řečeno že se to do pár dní srovná.. co s tím nebo opravdu počkat? Děkuju předem za rady a odpověďi .. Dominika Michalcikova

  27. Mína | 11.11.2018, 23:12

    Ahoj holky prosím rozmyslete si když chcete z tmavé barvy na blond po domacku to fakt nedelejte protože to nebude blondate ani náhodou dáte hromadu penez a výsledek žádný. A vlasy si opravdu zničíte. Pisu proto že jsem si koupila zesvetlovac Syoss a dnes po třech dnech jsem si koupila barvu blond a mám od uší ke koneckum zrzavé vlasy. Mám spálenou pokozku vlasy katastrofa a to je mam dlouhé na zadek a takhle jsem si je zničila. Takze počkám měsíc a jdu zpátky na cernou. Opravdu si to rozmyslete pokud nechcete vzít do ruky nuzky a budete nešťastní jako já.

  28. Adéla | 2.7.2019, 13:14

    Zdravím ,nechci hanit ničí názor ale upřímně ja jsem tedy ,, měla  “ rozum a šla jsem na odbarvení ke kadeřnici, naštěstí jen na konečky . Odešla jsem zrzavá a do měsíce se mi odbarvené konce ulámaly . Parádička , tak nevím zda je lepší odbarvit doma nebo u kadeřnice. Pokud jde někdo na blond a ne na svojí přírodní barvu doporučila bych odstranit barvu surbínou a pak odbarvit

  29. Adéla | 2.7.2019, 13:18

    Naďa – určitě by to šlo a vypadá to moc hezky už jsem něco podobného viděla .

  30. Petra | 29.11.2019, 07:59

    Zdravím, já se vrhla na domácí odbavení před pár dny, dle rady jedné YouTuberky. Ze světle hnědých barevných vlasů na blond. Barva z drogerie soyss, nějaké tónovací přípravky co jsem měla doma. Cca 3 hodinová práce a výsledek, paráda vlasy nezničene, krásně bílé s nádechem platiny. Takže ne vždy barvení doma je ta nejhorší volba a ne vždy kadeřnice ta nejlepší.

  31. Damien | 26.3.2020, 04:09

    Dobrý den chtěl bych se nechat přebarvit na platinovou blond, ale bojím se že bych mohl o vlasy přijít.

    Kolik by to stálo a jak je to náročně (Samozřejmě v kaděřnictví). Jinak děkuji předem za odpověď.

  32. Dagmar | 17.7.2021, 06:53

    Zdravim.Taky si přejí dnes již velice populární“ledová blond“.Mám tmavě hnědé vlasy po sundání prodlužka a dredu,mam krátké vlasy.Byla jsem u nové mladé kadeřnice na melír a orámování na platinu,bohuzel jsem tkzv.“vyplazla“1000Kc a odešla domu nespokojená a to mne ještě ubrala za stříhání.Donesla jsem i obrázek,ale jako vzdy nebylo to ono.Takze musím znovu.Ale co mne nejde na rozum je cena.Mam opravdu krátké vlasy ikdyz už porostlý jak je mozne platit tolik peněz.Po zkontrolovani účtenky jsem zjistila,ze za mytí vlasů a to s masáží jsem platila 155Kc.je logické,ze po barvení musí vlasy umyt a žádnou masáž jsem nepožadoval a rovněž se jedná o vesnici ne město.Myslim tedy,ze za to jde cena dolů nebo se mýlím?Co požadují je ledový blond nic víc,ale je vidět,ze krome asi nasazení paruky v požadované barve je nemožné i za tak vysokou cenu docílit mého požadavků.C o se barvení na doma tak to absolutně vylučují.Tento zakrok opravdu jen v salone,ale v kterém že?Dekuji.

     

     

  33. Nikola | 2.11.2023, 20:30

    Dobrý den, mela jsem od kadernice krasny melir tzv šedou ledovou blond. Vlasy mam přirozeně hnědé. Bohuzel se mi příliv dost vymil tak jsem chtela trochu dobarvit nez půjdu znovu ke kadernici a vlasy mam rudý od kořínkůaz ke koneckum! nevite co s tim?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *