Andrea | 24. 10. 2013

Frekvence kúr chemického peelingu

Dobrý den,
přemýšlím o chemickém peelingu a zajímalo by mě, v jaké frekvenci se peeling opakuje (cca 5 zákroků – jednou za týden?). Peeling se doporučuje na podzim a v zimě kvůli slunečnímu záření, ale to se zase jezdí na hory, ráda bych se vyhla následným pigmentovým skvrnám. Jak dlouho je třeba se vyhýbat Slunci? Doporučujete také kosmetiku na předpřípravu pleti před samotným zákrokem?
S díky za odpověď
Andrea

Odpovědi

1 komentář u “Frekvence kúr chemického peelingu

  1. Dolce Diva | 24.10.2013, 14:40

    Dobrý den Andreo,

    co se týká počtu ošetření pleti chemickým peelingem, je to zcela individuální. Záleží na typu a stavu pleti. U někoho stačí 3 ošetření, já jich podstoupila 15. Pokud zakoupíte 4 ošetření naráz, máte 5. ošetření zdarma.

    Frekvence by měla být co nejčastější, maximálně však obden. Ideálně pondělí, středa, pátek. Pokud tedy pleť bude potřebovat více ošetření, můžete chodit tedy např. 3x týdně v průběhu 3týdnů, což byste na pleti opravdu poznala.Pokud jezdíte na hory, určitě Vám chemický peeling nebrání. Je potřeba vyhnout se UV záření a taktéž chlorové vodě 24hod. po oštření. Potom již žádná omezení nejsou.

    Můžete tedy kúru absolvovat např. úterý, čtvrtek a v pátek odjet třeba na zmiňované hory Žádnou speciální kosmetiku po oštření ani po ošetření nemusíte používat. Samozřejmě se doporučuje speciální krém, ale není to nutnost.

    Chemický peeling má účinek i na pigmentové skvrny, takže by Vám naopak měl v tomto boji pomoci.

    Těšíme se na případnou návštěvu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *