Filip | 21. 12. 2018

Dárkový poukaz na wellnes balíček

Dobrý den,

pro parnterku bych rád složil jakýsi odpolední wellnes balíček – masáž, manikůra, pedikůra, možná nějaká kosmetika. Dokážete mi navrhnout vhodnou kombinaci služeb? Objednal bych následně dárkový poukaz.

Odpovědi

2 komentáře u “Dárkový poukaz na wellnes balíček

  1. Hana Karbanová, recepce a provoz | 21.12.2018, 09:33

    Dobrý den Filipe,

    děkujeme za Váš dotaz. Kombinace služeb záleží zcela na Vás. Spíše záleží na čase. Jestli víte, že partnerce nebude vadit, když u nás stráví cca 4-5 hodin, můžeme dát vše do jedné poukázky. Pokud by služby měly být časově kratší, můžeme poukázek vystavit více a partnerka se poté rozhodne sama, zda je využije najednou a nebo zvlášť.

    Pokud chcete partnerce dopřát opravdu relax, doporučovala bych zakomponovat do balíčku i zmiňovanou kosmetiku, pro člověka je to opravdu uvolnění a zároveň ošetření pleti, které uvitá určitě každá žena.

    S poukazem nás můžete kontaktovat na email dolcediva@dolcediva.cz, tel. číslo 775 568 666 a nebo nejlepší varianta přímo u nás v salonu, kde Vám slečny přímo poradí vhodný kosmetický program.

    S přáním hezkého dne

    Hana Karbanová, recepce a provoz

  2. Filip | 21.12.2018, 15:39

    Dobrý den, díky. Poukaz na celý balíček jsem nakonec zakoupil přímo u vás osobně. Děkuji a snad uděláme radost. Hezké vánoce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *