Jiřina | 12. 08. 2015

Co dělat s mastnými vlasy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli by jste mi poradily, jak docílit krásných zdravých vlasů, aby nebyly mastné a měly objem a byly lesklé. Moc bych si přála, kdyby mi někdo poradil, co s tím. Dekuji s pozdravem Jiřina

Odpovědi

1 komentář u “Co dělat s mastnými vlasy

  1. Dominika Dušková, manažerka | 13.8.2015, 11:58

    Dobrý den,

    základem je správně zvolená a správně používaná kosmetika k péči o vlasy.

    Nejjednodušší způsob jak docílit toho, aby se vlasy přílišně nemastily, je tzv. oddalování mytí. Tzn. že si vlasy nebudete mít denně, ale jednou za 2 – 3 dny, mezi jednotlivým mytím vlasů můžete používat suché šampony, které lze koupit ve formě pudrové nebo jako spray (sprayová verze se lépe a rychleji nanáší a na vlasech není viditelný zbytek pudrů).

    Pokud Vašim vlasům chybí objem, je to možná i proto, že nanášíte kondicionéry nebo masky přímo k pokožce hlavy. Tyto přípravky by se měly nanášet pouze do délky vlasů, několik centimetrů od pokožky.

    Pro lesk je dobré vlasy po mytí osprchovat vlažnější vodou a používat oleje na vlasy, které jim dodají jak lesk, tak i výživu. Oleje se nanášejí do suchých vlasů a taktéž jen do délek.

    Abyste věděla, jaké přípravky jsou pro Vás nejideálnější, doporučuji návštěvu našeho salonu, kde Vám naše kadeřnice bezplatně poradí vhodné přípravky přímo pro Vaše vlasy. Zároveň Vám mohou doporučit i vhodný střih pro získání objemu a vhodné procedury k ozdravení vlasů.

    Děkuji za Váš dotaz a jsem s pozdravem

    Dominika Dušková, manažerka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *