Monika | 26. 06. 2014

Cena stříhání a líčení na pracovní schůzku

Dobrý den, chtěla bych se k vám objednat na stříhání a lehké nalíčení. Čeká mne pracovní schůzka. Já se standardně moc nelíčím, ale chtěla bych dobře vypadat. Na kolik by mě to u vás orientačně vyšlo? Děkuji.

Odpovědi

5 komentářů u “Cena stříhání a líčení na pracovní schůzku

  1. Veronika Kleinerová | 26.6.2014, 19:14

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš zájem o námi nabízené služby a musím Vám i svěřit, jak moc se mi líbí, že v případě pracovní schůzky, volíte odbornou pomoc při dotvoření Vašeho vzhledu :) Protože mnohé ženy právě toto podceňují. A nejde jen o to, že člověk vypadá lépe, ale hlavně to z něj vyzařuje. A to je právě při důležitých jednáních i schůzkách velmi důležité.

    Co se týká ceny střihu s foukanou, odvíjí se cena od délky vlasů. Rozsah je 572 – 783Kč. Ta nejnižší cena je při krátkých vlasech a ta nejvyšší potom při dlouhých.

    Líčení se opět pohybuje dle typu. Záleží, zda budete chtít zvolit jemné nalíčení, denní, nebo trošku výraznější. Hlavně abyste se cítila dobře Vy. Rozsah ceny tipuji na 200-500Kč maximálně.

    S pozdravem

    Kleinerová

  2. Monika Kellerová | 27.6.2014, 10:17

    Dobry den..dekuji moc za info. Rada bych se k Vam objednala na Praha 4 ..mam kratke vlasy..potrebovala bych ostrihat plus melir…chtela bych trosku zmenu..moc se mi libi takovy te moderni rozcuch ;-) ..a jelikoz mne tedy ceka pracovni schuzka..tak zda bych mohla poprosit o jemne naliceni. Jen prosim…nikdy jsem se skoro nelicila a korz od profesionalu…takze asi budu hodne nervozni :-!…neb sice o sebe pecuji…ale porad s tim licenim moc kamaradka nejsem..nevim jak na to ;-)…co se ke mne hodi..pred nekolikadny jsem se vratila z dovci ze spain..tak jsem trochu jak uhel;-) Rada bych k Vam dorazila 4.7. Cca na 17 hod. Muze byt?pracuji na sporilove a ja pak mam od 18:30 danou schuzku.Dekuji moc. MONIKA

  3. Veronika Kleinerová | 27.6.2014, 12:01

    Ještě jednou dobrý den :)

    Samozřejmě je možný i melír, barvení apod. Záleží, co si budete přát a co Vám i  doporučí kadeřnička :)

    Z líčení, ani z ničeho jiného, nemusíte být nervózní. Děvčata jsou velmi šikovná a milá. Budete se cítit skvěle. Buďte bez obav :)

    Bohužel Vás ale musím zklamat… jak máme uvedeno všude na našich stránkách, kadeřnictví provozujeme pouze na Praze 5 – Smíchov. Všechny ostatní služby je možné podstoupit na Praze 4.

    Mohu tedy buď nabídnout všechny služby naráz na Praze 5, kdy Vás poprosím o objednávku termínu na tel. 775 568 666.

    V případě, že je pro Vás Praha 5 opravdu neschůdná, můžeme nabídnout mobilní služby k Vám domů, kdy přijede kadeřnice i vizážistka k Vám domů. Ceny jsou stejné jako na salonu, platí se pouze doprava, která je 300Kč po celé Praze.

    Nebo mě ještě napadlo, že by mohla kadeřnice přijet za Vámi na Prahu 4, kde by se tedy platila taky pouze ta uvedené doprava, ale mohla byste všechny služby využít na Praze 4 v salonu.

    Ať se rozhodnete jakkoliv, zavolejte prosím na výše uvedené číslo, které je na centrální recepci a naše recepční si s Vámi domluví termín, jak Vám to bude vyhovovat.

    Děkuji a budeme se těšit na naši novou klientku :)

    Kleinerová

  4. jana | 21.4.2015, 15:29

    Dobry den, moc rada bych mela zmenu v ucesu, barve a melir. Je mozne se k vam objednat? Třeba i udelat liceni. Dekuji

  5. Lucie Semotánová, manažerka | 21.4.2015, 16:23

    Dobrý den vážená paní Jano,

    samozřejmě je možné se u nás na saloně na tyto služby objednat. Pokud byste měla zájem pouze o změnu účesu, objednali bychom Vás k jedné z našich kadeřnic, která by s Vámi požadovanou změnu konzultovala, a poté by Vám domluvenou změnu provedla. Máme však v nabídce též celkové proměny, kde si můžete vybrat z několika balíčků. Základní typ proměny obsahuje právě změnu účesu a líčení, nabízíme však i proměnu s barvovou typologií, kdy kromě výše zmíněných služeb tento balíček obsahuje i barvovou typologii, kdy jedna z našich vyškolených vizážistek zjistí, zda jste jarní, letní, podzimní nebo zimní barevný typ a poradím vám s líčením, výběrem oblečení i doplňků.  Jen v barvách svého barevného typu zazáříme a případné chyby na kráse se zhodnotí na individuální zvláštnosti. Správná barva v sousedství tváře zvýrazní barvu a lesk očí, lichotí pleti, zdůrazní rty… A nebo můžete zvolit balíček s názvem Velká proměna, kde máte ještě v ceně konzultaci s vizážistou. Nejobjemnější balíček proměn je pak Kompletní proměna, kde je v ceně obsažen i celý den s vizážistou, kde máte možnost detailnějšího rozboru stávajícího šatníku i s možností návštěvy vizážistky u vás doma, pomoc s nákupem nového oblečení, můžete rozebrat tělesné proporce a ty pak společně korigovat. Bližší informace o proměnách naleznete zde na našich internetových stránkách, v sekci Líčení, barvová typologie a proměny . Objednávku na službu pak můžete provést buď přes objednávkový formulář, též k nalezení zde na našich stránkách nebo přímo telefonicky na recepci salonu na tel č. 775 568 666. Budeme se velice těšit na Vaši návštěvu.

    Lucie Semotánová, manažerka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *