Lucie | 20. 06. 2014

Cena melíru na odrosty

Dobrý den,

Chtěla bych se informovat na cenu ohledně melíru: nejednalo by se o komplet nový melír, ale pouze o dobarvení odrostu cca 10 cm (nechávám si dělat jemné proužky) a zastřižení konečků.

Předem děkuji za odpověď.

Přeji hezký den

Odpovědi

3 komentáře u “Cena melíru na odrosty

  1. Veronika Kleinerová | 20.6.2014, 18:57

    Dobrý den,

    veškeré informace k cenám najdete na: http://www.dolcediva.cz/pics/cenik.pdf, str. 6.
    Pro přesné sdělení ceny je ale stejně nutná konzultace. Melír se ale většinou pohybuje kolem 1.500Kč, vč. střihu a foukané.

    Ve většině případů se jedná o doplnění melírů na odrosty. U tohoto kadeřnického úkonu je více než spotřeba materiálu počítána práce. Proto i když se jedná o odrost byť jen 1 cm, cena je stále kolem 1.500Kč. Ale hodně záleží na hustotě a délce vlasů, kde je u dlouhých vlasů zase delší časová úprava při foukání.

    Pokud chcete sdělit přesnou částku, doporučuji zavolat na tel. 775 568 666 a kadeřnice bude schopná při více informacích o Vašich vláskách sdělit cenu i po telefonu.

    S pozdravem

    Kleinerová

  2. Betty | 14.8.2014, 20:22

    Dobrý večer…

    Zajímalo by mě, jak dlouho vydží narovnání brazilským keratinem a od čeho se odvíjí cena? Mám hodně husté a kudrnaté vlasy…

     

  3. Veronika Kleinerová | 18.8.2014, 10:46

    Dobrý den,

    velmi se omlouvám za pozdější odpověď, ale bohužel jsem byla mimo ČR.

    Cena brazilského keratinu se odvíjí právě od hustoty a délky vlasů. Tedy záleží na spotřebě keratinu. Tato služba je vhodná zejména pro kudrnaté vlasy, které jsou už od přírody sušší téměř po celé délce vlasů. Nejvíce ale samozřejmě trpí konce. Vlasy Vám brazilský keratin vyživí a ty jsou potom krásně lesklé. Nejde však o narovnání vlasů. Raději na to upozorňuji :) Vlasy po aplikaci budete mít sice narovnané, protože keratin se zažehluje žehličkou, ale po umytí se opět vlasy zformují do přirozeného tvaru. Jen jsou lesklé a zdravé po celé délce vlasů.

    Pokud byste měla zájem o bezplatnou konzultaci ohledně ceny i bližších informací, neváhejte se objednat na tel. čísle 775 568 666.

    S pozdravem

    Kleinerová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *