annovackova | 24. 10. 2013

Barvení vlasů nepřirozenými barvami

Dobrý den, sháním nějaké kadeřnictví,kde by se dalo provést obarvení nepřirozenými barvami, např. dorůžova. Zvládli by jste to tedy u vás? Děkuji

Barvení vlasů - fialová

Barvení vlasů – fialová

Barvení vlasů - růžová

Barvení vlasů – růžová

Barvení vlasů - růžová

Barvení vlasů – růžová

Odpovědi

5 komentářů u “Barvení vlasů nepřirozenými barvami

  1. Dolce Diva | 24.10.2013, 14:25

    Dobrý den, co se týká pastelových nebo i výrazných barev na vlasy, není problém této barvy dosáhnout. Byla by tedy vhodná konzultace, abychom se dohodli na přesném odstínu. Pokud byste ale věděla, že chcete mít barvičku např. jako slečna na prvním obrázku, stačí se objednat.

    V případě, že byste měla nějaké jiné přání, je lepší osobní konzultace, než bychom speciální barvu objednali.Co jsem se ale dověděla jako důležitou informaci, je délka životnosti barvy ve vlasech. Obě kadeřničky se shodly, že vlasy s tímto odstínem vydrží nejdéle měsíc. Poté se barva začne vymývat.

    Tohle je jediná nevýhoda (i když já bych to zase jako nevýhodu neviděla) těchto výrazných, a jak sama píšete, nepřirozených odstínů.

    Děkujeme za Váš dotaz a budeme se těšit na Vaši případnou návštěvu.

  2. annovackova | 24.10.2013, 14:26

    Dobrý tedy. Moc děkuju. A kolik by teda případné barvení stálo?

  3. Dolce Diva | 24.10.2013, 14:26

    Dobrý den, cena se takto „na dálku“ těžko určuje. Záleží, zda bychom vlásky jen barvili, nebo jestli jsou Vaše vlasy např. tmavě hnědé až černé a museli bychom i zestvětlovat. Taktéž záleží na délce a hustotě vlasů. Proto bych opět doporučila bezplatnou konzultaci.

    Můj odhad je ale kolem 800 Kč. O tuto cenu by se jednalo v případě, že bychom vlasy jen barvili a foukali a Vaše vlásky jsou dlouhé. Pokud máte např. délku po ramena, cena je nižší.

    Děkujeme za dotaz a budeme se těšit na další kontakt s Vámi.

  4. Kristyna | 29.3.2017, 14:20

    Dobry den kdybychsi chtela obarvit vlasy na fialovo tak by to slo a kde je prosim vase kadernictvi mam hodne tmave vlasy takze by to urcite chtelo nejdrive zesvetlit a moje vlasy jsou tak asi 7 cm pod ramena zajimalo by me kolik by to asi celkem stalo a kde je vase kadernictvi? Dekuju predem za vasi pozornost.

  5. Hana Karbanová, recepce a provoz | 29.3.2017, 14:40

    Dobrý den Kristýno,

    děkujeme za váš dotaz. Naše kadeřnictví se nachází na Praze 5 – Smíchov, ulice Grafická. Určitě bych vám doporučovala nejdříve konzultaci se slečnou kadeřnicí. Tam si domluvíte přesný odstín jakého byste chtěla dosáhnout a bude vám řečena i přesná cena. Nyní vám mohu říct cenu pouze odhadem. Vzhledem k tomu, že je nutné vaše vlasy nejdříve hodně odbarvit a poté teprve barvit na fialovo, je procedura náročnější jak cenově tak i časově. V těchto případech se cena pohybuje okolo 5000,-.

    Pro více informací nebo zarezervování termínu nás neváhejte kontaktovat přímo na recepci, na tel. čísle 775568666.

    Děkuji a jsem s pozdravem

    Hana Karbanová, recepce a provoz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *